Bursa Yaşam
Bursa

Çevreyi kirletenlere zabıta müdahalesi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in talimatıyla yaptıkları denetim ve kontroller esnasında; Umurbey Mahallesi, Değirmen Yolu Mevkii’nde topladığı hurdayı ayrıştırarak çevreyi kirleten bir şahıs tespit etti.

Kamyonet yardımıyla civardan hurda toplayan şahıs, bu hurdaları ayrıştırmak için ateş yakmak ve kalan parçalarla kirliliğe neden olduğu tespit edilerek, kabahatler kanununun ilgili maddesine istinaden cezai işlem uygulandı.

Çevreye attığı atıklar sebebiyle kötü görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan şahsa atıkları toplatılarak kötü görüntünün ortadan kalkması sağlandı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde denetimlerin devam edeceği, çevre kirliliğine müsaade edilmeyeceği ve cezai işlem uygulanacağı ifade edildi.

Related posts

Lüks otomobil alev alev yandı, sürücü son anda canını kurtardı

Bursa Yaşam

Sezonun son asfalt yarışı Yeşil Bursa Rallisi nefesleri kesecek

Bursa Yaşam

Başıboş köpekler 66 yaşındaki kadını yaraladı

Bursa Yaşam